UBALDO RÈTOLS

Barcelona, 115
43870 Amposta

Tel/Fax 977 701903

correu electrònic

informació i avís legal

index - informació i avís legal

UBALDO RÈTOLS CB
CIF E43486893

Barcelona, 115 - 43870 Amposta (Tarragona)
Telèfon i Fax 977701903

Correu electrònic

En el formulari de contacte que podeu trobar en aquest web, es demanen dades de caràcter personal (nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, etc.) necessàries per poder contactar amb l'usuari que sol·licita informació relacionada amb la nostra empresa. Ubaldo Rètols garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es demanen, així com la implementació de mesures de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes dades. D'acord amb la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'usuari té el dret de cancel·lació, recetificació o oposició sobre les seves dades.

Els continguts d'aquest web són propietat d'Ubaldo Rètols i es poden reproduir sempre que es citi la font i es doni un enllaç a la pàgina que els conté. Està prohibit l'ús dels continguts per a finalitats o mitjans publicitaris, promocionals i/o comercials.

Al web poden aparèixer enllaços a altres webs dels que Ubaldo Rètols no es responsabilitza del contingut ni de les polítiques de privacitat d'aquests. Ubaldo Rètols no serà responsable de danys, costos, pèrdues i imprevistos que puguin produir-se per accedir a aquest web.

Web realitzat per: Insertnet.com